Young Flowers koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Syrerocken fortsætter med Young Flowers Reunited.

… Læs mere

 

Peer Frost
Var med i Peter Belli og Rivalerne og således helt tilbage til, da der blev spillet pigtråd i Hit House og på Bakken. I Young Flowers 1967-1969 var PEER superguitaristen, der placerede bandet som det bedste progressive danske rockband. Senere dannede han Rainbow Band, som ændrede navn til Midnight Sun. Endelig har han i adskillige år spillet med Savage Rose.

Søren Berlev
Søren Berlev kom med i Gasolin’, da Bjørn Uglebjerg sagde op. Siden har Søren haft æren af at spille i Danmarks største rockorkester, nemlig Gasolin’. I tiden derefter har Søren spillet i utallige bands i Danmark og i udlandet, men for tiden spiller han i Young Flowers og i The Midnight Blues, ligesom han har sit eget show “Berlevs Gas Show”.

Peter Ingemann
Oprindelig jazzmusiker, men via jobs med Peter Belli i slutningen af 1960’erne blev kontakten til rockscenen resultatet, der gjorde Ingemann til bassist og sanger i Young Flowers. I løbet af 1970-80 satte Ingemann sit præg på grupper som Skousen/Ingemann, No Name, Røde Mor,  Drops og Bellami. Aktuelle bands: Young Flowers Reunited + Stig Møller Band. Det er blevet til adskillige LP-indspilninger både med selvstændige numre fra de grupper, Ingemann tilhører, og som studiemusiker for diverse solister.

Links
Peter Ingemanns hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.