Young Flowers koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

2. oktober: Vi har fanget Young Flowers-sanger og -bassist Peter Ingemann til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Syrerocken fortsætter med Young Flowers Reunited.

… Læs mere

 

Peer Frost
Var med i Peter Belli og Rivalerne og således helt tilbage til, da der blev spillet pigtråd i Hit House og på Bakken. I Young Flowers 1967-1969 var PEER superguitaristen, der placerede bandet som det bedste progressive danske rockband. Senere dannede han Rainbow Band, som ændrede navn til Midnight Sun. Endelig har han i adskillige år spillet med Savage Rose.

Søren Berlev
Søren Berlev kom med i Gasolin’, da Bjørn Uglebjerg sagde op. Siden har Søren haft æren af at spille i Danmarks største rockorkester, nemlig Gasolin’. I tiden derefter har Søren spillet i utallige bands i Danmark og i udlandet, men for tiden spiller han i Young Flowers og i The Midnight Blues, ligesom han har sit eget show “Berlevs Gas Show”.

Peter Ingemann
Oprindelig jazzmusiker, men via jobs med Peter Belli i slutningen af 1960’erne blev kontakten til rockscenen resultatet, der gjorde Ingemann til bassist og sanger i Young Flowers. I løbet af 1970-80 satte Ingemann sit præg på grupper som Skousen/Ingemann, No Name, Røde Mor,  Drops og Bellami. Aktuelle bands: Young Flowers Reunited + Stig Møller Band. Det er blevet til adskillige LP-indspilninger både med selvstændige numre fra de grupper, Ingemann tilhører, og som studiemusiker for diverse solister.

Interview med Peter Ingemann
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Young Flowers på programmet. Young Flowers introducerede som de første den progressive rockmusik i Danmark i slutningen af 1960’erne. Vi spillede højere med store Marshall-anlæg, dobbelt trommesæt og lange syrede guitarsoli. Denne konstellation kan i dag genopleves med den originale besætning. Det var den legendariske trommeslager Ken Gudman, der startede Young Flowers – han er dog ikke iblandt os længere, men skæbnen har villet, at en lige så legendarisk trommeslager, Søren Berlev fra Gasolin’, har slået til og i dag banker trommer i Young Flowers. På fantastisk psykodelisk guitar er det som dengang Peer Frost, som de mellemliggende år har spillet med blandt andre Savage Rose. Det er også som dengang Peter Ingemann, der synger sangene og spiller bassen. Ingeman har også været aktiv over årene i Skousen/Ingemann, i Røde Mor og i 1980’erne i Kim Larsen og Bellami. Young Flowers-albummerne “Blomsterpistolen” og “Nr. 2” er genudgivet på vinyl, og en live-CD fra 2015 med reunion-besætning er ligeledes udgivet. Vi har allerede spillet nogle jobs, så vi kan meddele at formen er i top, og vores koncerter bliver en stor rock-oplevelse fra dengang med hits som: “25-øre “Boogie” og “Oppe i Træet”.”

Hvordan vil du beskrive dine bandkolleger?
“De er mine favoritter.”

Hvad har I med af merchandise?
“LP’er, CD’er og plakater.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“”Oppe i Træet” og “Daybreak”.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Super – jeg glæder mig til den næste.”

Links
Peter Ingemanns hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.