Fonden VoxHall søger mediegrafikerelev

Fra PRIMO JULI 2018 søger Fonden VoxHall en mediegrafikerelev, som kommer til at have sin daglige gang på DE TO SPILLESTEDER ATLAS OG VOXHALL.

Fonden VoxHall blev oprindeligt etableret som Fonden Musikteatret i 1995, men skiftede navn til Fonden VoxHall i forbindelse med, at det tidligere Husets Musikteater i 1999 blev ombygget til det nuværende VoxHall. Fonden, der har stor glæde af sine cirka 60 frivillige ildsjæle, råder nu om dage over spillestederne Atlas og VoxHall, der begge rummer state of the art-udstyr og således er skræddersyede til at give de bedste betingelser for optimale koncert-oplevelser.

Pt. sidder der otte mennesker på kontoret, som tager sig af den daglige drift. Vi søger en mediegrafikerelev under 25 år, som har overstået grundforløbet samt har alle tre år af hovedforløbet til rådighed. Det er vigtigt, at der er en generel passion for grafik og udtryk – både professionelt, men også privat. Det er også vigtigt, at der er en forståelse og interesse for den rytmiske scene, vi præsenterer, og at man derfor kan se sig selv som en del af Fonden VoxHall.

INDHOLDET
Vi har fokus på både print, web og video, og nedenstående er nogle af de grafiske arbejdsopgaver:

PRINT – flyers, plakater, banner, foldere mm.
WEB – grafik og indhold til både hjemmeside og sociale medier, projekt-hjemmesider mm.
VIDEO – produktion af materiale til bio og web
UDVIKLING/DESIGN – generel udvikling og design af de forskellige platforme

Vi brænder for vores arbejde på de to rytmiske scener, vi har, og håber at finde en person, som også vil finde den samme passion og glæde i sit arbejde hos os, som vi har.

Skulle ovenstående have interesse så send en ansøgning SENEST DEN 31. JANUAR til:

Mikael Larsen
Marketingansvarlig

Mail: marketing@fondenvoxhall.dk
Telefon: 87 30 97 91
Fonden VoxHall
Vester Alle 15
8000 Aarhus C