Lej VoxHall

Atlas & VoxHall: Live Music Venues – og alt muligt andet!
Fonden VoxHall råder over Atlas og VoxHall – to sale, der er skræddersyede til fantastiske oplevelser. Samtidig er der en ambition om at udnytte salenes potentialer mere indgående, og da de ofte står tomme i dagtimerne og somme tider også om aftenen, ønsker vi at inspirere til alternativ anvendelse af de to huse.

Allerede nu har salene lagt gulve til alt lige fra yoga-træning og frisørshows til Counter-Strike-turneringer, og kun fantasien sætter grænser for, hvad de ellers kan bruges til. I Fonden VoxHall sætter vi en ære i at have en bred forståelse af kultur og storbyliv, og som en nærværende medspiller i lokalsamfundet ønsker vi at gøre det muligt for andre at benytte vores lokaler til alskens typer begivenheder.

Atlas – et charmerende hus
Atlas er et fleksibelt og inspirerende hus, der byder på en charmerende sal, en stemningsfuld entré og en diskret bar. Beliggenheden er den centrale placering til trods eksotisk og naturskøn med den rindende Aarhus Å og et skønt, rekreativt græsareal lige uden for døren. Atlas udgør en på alle måder både regulær og alsidig ramme for et hvilket som helst arrangement.

VoxHall – et enestående hus
VoxHall byder på en rå og unik sal med en urban atmosfære, der fordrer både kreativitet og mangfoldighed. Foruden salen byder huset i stueplan på et hyggeligt café-område og en stilfuld bar, der kan tilgås fra flere sider. På førstesalen findes endnu en bar samt en stor, hesteskoformet balkon. VoxHall er et dynamisk og enestående sted til arrangementer af enhver karakter.

Lige midt i Aarhus
Atlas & VoxHall ligger meget centralt i Aarhus og har en stor portion af byens bedste caféer, restauranter, museer og hoteller lige om hjørnet. Desuden råder Fonden VoxHall over egen parkeringsplads (dog kun for arrangører), og stedet ligger i gåafstand fra diverse regionale og nationale bus- og togforbindelser, ligesom E45-motorvejen blot er fem minutters kørsel væk.

Lyder det spændende?
Så tjek vores præsentationsfolder, der blandt andet indeholder billeder af de to sale og info om husenes individuelle faciliteter samt nogle eksempler på hvilke slags arrangementer, vi tidligere har dannet ramme for.

Kontakt os!
Lyder Atlas og/eller VoxHall som rammen for dit næste arrangement, har du spørgsmål til priser og/eller faciliteter, eller ønsker du først og fremmest at opleve husene?

Så må du endelig kontakte Tom Fjederholt på telefonnummer 87 30 97 95 eller mail-adresse tom@fondenvoxhall.dk.

Herfra kan vi sammen klarlægge mulighederne for at skabe det perfekte arrangement.

Professionelt lyd og lys
Klik hér for tekniske faciliteter:
Atlas
VoxHall